söndag 11 mars 2012

Firande nr 3 (!)

Fantastisk vårdag har vi haft här idag! Bruna natur, lerlukt, torr asfalt och varma solstrålar - Älskar! Var bara en liten tussilago som saknades. Allting känns så mycket lättare när vi går mot ljusare tider. Förutom att vara utomhus med glass och kaffe i solen, så har vi haft lite födelsedagsfirande idag i g e n. Men lugn, detta blev det sista. 3:e gången gillt! Agnes har det bra hon. ;) Denna gång var det poolaren, tillika grannen, Viggo, och hans föräldrar som kom på besök. Fika, paketöppning och en massa surr. Viggo är 8 månader och jag kommer ihåg att han var så himla minimini medan Agnes var en bjässe där när han var en liten nyföding, nu börjar han växa ikapp mer och mer även fast vår dam fortfarande har en del försprång. Sist de sågs kastade Viggo sig på Agnes för att dela ut góa pussar, idag räckte det dock med att lägga sin hand på hennes, hihi :-) Sötisar!

Lite bilder från vår dag innan vi gick ut:

Här ser ni Agnes koncentrerade min. Tror hon läser en bok eller så... 
Men, då kom mamma och störde med kameran i högsta hugg så då ställer man såklart upp! 
"Dåååå" säger Agnes och vinkar när hon ska resa iväg med sin väska/fordon ;-)

Här slår vi två flugor i en smäll och visar upp två SÅÅÅÅÅ FIIIIIIIIINA födelsedagspresenter som Agnes fick på sitt kalas förra veckan, en klänning av Amanda och Julia som dom hade skickat med Leif och Anette för att Agnes skulle få på sin födelsedag, SÖTISAR! Tack - jag älskar den, och tror Agnes också gör det för den känns så himla skönt. Ser framför mig Agnes i den till sommaren, springa omkring i stugan utan att behöva ha body och strumpisar under... :) Och sen den otroligt söta lilla resväskan/huset som Agnes fick av Stina och Elias, så sjukt söt att ha framme, och dessutom mångfunktionell. Förutom att det just är ett hus och en förvaringslåda och en resväska i ett kan man även ha den som "gåvagn" har Agnes upptäckt och skjuter den framför sig när hon tar sig fram både på knä och fötter! :D 
Sen var det dags för ett fint kramkort på MOR OCH DOTTER, eftersom vi äääälskar att kramas med varandra ;-)
Ooops, lite "bakom kulisserna-bilder" slinker också med..... Väldigt nöjd mamma men mindre nöjd dotter: "Mamma - slääääpp mig!!!"
"Ahhhhhhh, thank god, jag lyckas fly.... oj oj, skynda skynda från mamma!"
Sen var det då dags för fikagäster i form av våra närmaste grannar som bor i dörren mitt emot vår, samma hus - samma våning. Hihi! Cupcakes från igår och sen lite barnvänligt (och vuxenvänligt för den delen) i form av frukt och majsisar!
Och slutligen ett kort på småttingarna som höll händerna sådär bra länge medan de gav varandra söta blickar. Så gulligt - älskar att se barn integrera (säger man så?!) med varandra! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar