fredag 25 maj 2012

En ÄLG i Trekanten !!!

 
Efter en av de värre nätterna i Agnes ett-åriga historia var det nästan en lättnad när morgonen kom och man fick kliva upp och äta "mappa" under parasollet på ballen. En riktig liten diva var hon med sina solisar på plats och ett befallande tonfall när hon meddelade att det var just "mappa" hon ville ha ;-)
Nattens tårar var som bortblåsta och det delades ut góa, snoriga pussar istället.

God kväll fredag!

Det blev ingen norr-resa för oss idag tyvärr. Efter en hemsk natt med en superledsen och krasslig liten tjej och en alvedonknarkande mamma så bestämde vi oss för att det var att leka med elden att åka upp. Är ju så jobbigt att inte vara hemma om man är sjuk. Känns dock jättetråkigt att inte åka  och därmed missa lilla Meiyas dop imorgon, men vi får fira henne med doppresent lite senare istället. 

Jaja, himla tråkigt med sjukdomar och inställda resor, men något som vi inte kan klaga på (mer än att huvudvärken inte direkt blir bättre av det, hehe) är vädret. Sommaren är här, med besked! När vi idag inte stod ut i den varma lägenheten så tog vi en sväng ner till Trekanten för att känna på vattnet, och vad ser vi där? Jo, en älg! Så himla sjukt. Stackaren simmade runt i sjön och vågade inte gå upp, vet faktiskt inte hur det slutade för tydligen skulle polisen skjuta den om man ringde dom. Hoppas den vågade sig upp och hittade till någon fin skog. :-) (Ska dock inte kolla upp det något noggrannare för jag har en känsla av att det inte blev något "Happy ending" med tanke på att den förvirrade lilla älgen tidigare under dagen simmat runt lite varstans i Mälaren runt stan - känns inte helt sunt för en älg kan jag tycka.)

Älghuvudet sticker upp mitt i sjön. Vilken chock man fick när man såg något stort helt plötsligt simma ut... och man fattade att det inte var någon megahund utan en ÄLG! Det ser på kortet ut som att det är rätt mycket skog runt omkring men det är det verkligen inte. Lite träd runt gångvägar- inte mer! Vilken chock de som var på joggingtur runt måste ha fått när de ser en älg knata förbi!

Annars ikväll så har vi drömt oss bort på resebolags-sidor. Planerar som sagt utlandsresa i september efter att jag jobbat hela sommaren, och har hittat ett hett alternativ nu. Agnes kommer verkligen ÄLSKA det tror jag, hon är världens badmonster och blir helt VILD och skriker av skratt när hon får bada :-) Den lilla solstrålen lyser verkligen upp ens liv på ett sätt man aldrig hade kunnat drömma om. Ja, det var vad jag hade att säga denna fredagkväll. Emil och Agnes sover redan så jag ska göra dom sällskap. Hoppas och håller tummar och tår för att denna natt ska bli bättre än gårdagens. 

Natti natti, hoppas ni får en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar