onsdag 9 maj 2012

Impuls-köp

Idag när jag slutat skolan och var på väg hem visade det sig att Emil och Agnes var inne på Söder, så vi träffades vid Mariatorget för en sen lunch. Dom hade ägnat en del av dagen till att provsitta, provköra, provfällaihop och titta på sulkys på Babyproffsen, och efter lunchen kilade vi in igen och efter ännu mer info, provkörning osv så åkte vi hem med ytterligare en vagn utöver buggan! Har varit inne på att köpa en sulky för att de är så smidiga att resa med, tar lite plats i bilen osv, men var inte direkt pålästa. Men efter lite "babyproffs-hjälp" så tyckte vi att Chicco liteway passade våra behov så valet föll på en sådan. Nu är vi ännu mer redo för vår efterlängtade utlandsresa till hösten, hihi!

Det var inte bara en ny vagn lilla fröken fick idag, även hink och spade (fast hon föredrog att leka med hinken och DL-måttet). Imorgon ska vi ut och leka i sandlådan oavsett väderlek!
 
Det är inte jättelätt att fota Agnes längre, man har inte många hundradels sekunder på sig innan hon flänger vidare. Men det är väl så när man är ett år och har väldigt mycket att stå i? Jag hoppas hon inte bränner ut sig, nästan så man blir orolig ibland när hon suckar och stånkar och fixar fixar fixar. Hihi! :)

1 kommentar:

  1. Hon är ju så söööt! Lilla goding! Så kul det vore att ses innan ni flyttar, och släppa loss våra vildingar i nån park :)

    Charlie är förresten också helt galen i jordgubbar, vi måste gömma dom här hemma..
    Kramis!

    SvaraRadera