onsdag 23 maj 2012

Hej då, Vi ses snart

Idag var det sorgligt att vinka hejdå efter många dagar tillsammans med Sara, men vi fick en mysig stund tillsammans dessförinnan. Promenerade till Trekanten där vi hade picknick tills vi insåg att vi hade ganska bråttom iväg för att S inte skulle missa bussen. En viss liten dam tar gärna väldigt lång tid på sig när man ska gå någonstans så det gäller att vara ute i tid! (Och då menar jag inte Sara.... he he). Efteråt stannade jag och Agnes till på fruktparken. Det är omöjligt att gå förbi där med A utan att stanna till. "Dä - dä" säger hon och pekar glatt. Gunga, åka rutchkana, heja på andra barn, springa runt och titta på allt och alla.

Go-tjejen är väldigt generös med pussar just nu. Underbart!
Något annat populärt är att gå åt motsatt håll än det man är påväg åt.
Och bli AAAAAAAAAAARG om någon inte går med på det ;-)
Väl på rätt kurs så drar man återigen iväg.
Men i utförsbackar får man faktiskt hålla i någons hand, annars går det alldeles för fort.
Underbara Agnes.

Vid Trekanten tog vi av Agnes skor (för övrigt hennes fina röda sandaler som invigdes igår!) så hon fick gå barfota i gräset för första gången. Om det var sådär underbart som man själv tycker? Nja. Läskigt mest. Agnes skyndade sig upp på picknickfilten och stannade sen där tills hon fick skor på fötterna igen.
 
Tog en sväng till fruktparken efter att vi vinkat hejdå till Sara. Agnes busade genom att sätta sig i trappen till banan-rutchbanan, där satt hon och klappade händerna åt sig själv :-)

2 kommentarer:

  1. Älskar dessa bilder på lillsnutta Hanna! :D

    SvaraRadera
  2. Älskade Agnes! Vilka fantastiska och somriga bilder.
    Ella

    SvaraRadera