söndag 6 maj 2012

Vår helg

Vad skönt det varit med en helt oplanerad helg för en gångs skull. Har gjort det som fallit oss in, men absolut inte slappat bara för det. Fredagen avslutade vi med ett äventyr som hette duga på kvällskvisten. Vi gick hela 100 meter för att spana in vår bil. På vägen besteg vi ett berg, gick genom skogen, klappade en kisse och klättrade i trappor. Som sagt, ett riktigt äventyr! ;-)


Lördagen inleddes som sagt med ett träningspass och sen utnyttjade vi vår nya bebis (Volvon alltså, hehe) genom att köra till Sjöstaden för lite småfix. Jag förälskade mig i sänghimmelen i förra inlägget och sen köpte vi presenter till bästaste Felicia som fyllt år dagen innan. På kvällen gick vi över till dem på middag men det blev inte så sent då vår lilla skrutta inte alls hade någon bra dag och det mesta var fel.  Lilla gumman, inte lätt att vara liten alltid.
Hahaha lilla tokfian våran. Hon har väldigt mycket tokigheter för sig just nu och det är så kul! Vi älskar dig Agnes!

Idag har vi bara hållt oss här i krokarna. Fixat och rensat hemma. Det tar aldrig slut! Vi jobbar i timmar men det syns ändå ingen skillnad. Puh! Agnes sov typ en halvtimme på hela dagen men har faktiskt hållit humöret uppe. Och haft otroligt mycket att ordna med. Allt vi packat ner har Agnes packa upp och hon har burit korgar och hon har fixat. Oj oj oj, och hela tiden med en upptagen och viktig min ;-) När vi kom fram till att vi behövde lite luft även denna dag hade det spruckit upp och var riktigt fin-väder. Satt på bryggan nere vid Mälaren och tittade på måsar, båtar och åt banan, och sen promenerade vi hemåt. Åh vad härligt det är att se allt nytt genom Agnes ögon, ALLT måste undersökas.

Och sist men inte minst så har det busats och mysts en massa! Mornarna är det bästa för då ligger Agnes och gosar jättelänge och kramas och pussas, och blir tvungen att kasta sig på kudden och vila lite då och då. :)
Snorpuss!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar